Wedstrijdverslag junioren JG1 thuis, zaterdag 25-03-2017.

SWZ Boso Sneek JG1

Jeugd G-voetbal zaterdag, JG1, 1e klasse A

25 maart 2017 13:00

Zaterdag 25 maart speelde het JG1 van Blauw Wit ’34 op het mooie Wiarda complex.

De eerste wedstrijd was tegen SWZ Boso Sneek JG1. Gezien de legio kansen in de eerste helft had Blauw Wit ‘34 al snel afstand kunnen nemen.

Maar (de nieuwe) bal wilde er niet in. Het was laat in de eerste helft een dwarrelbal met veel effect van Jaimy die de 1-0 op het bord zette.

Echter SWZ Boso Sneek  kwam al snel terug tot 1-1. Het was diep in de tweede helft dat Blauw Wit ‘34 uiteindelijk de winst zeker stelde. Sam ging goed door vanaf het midden en maakte 2-1.

Jaimy wist er tenslotte 3-1 van te maken na een steekpasje van Martijn.

Daarna nog de wedstrijd tegen Kids United JG1. We gingen wat zorgvuldiger spelen en stonden vrij snel op 2-0. Een knap schot van Stefan die via de binnenkant van de paal binnenviel.

Daarna was het Sam die de keeper knap omspeelde en in de korte hoek er 2-0 van maakte. In de tweede helft dacht JG1 het wel even af te maken maar binnen de kortste keren stond het 2-2. Het werd zelf 2-3 door goed overspel van Kids United.

Maar Blauw Wit ‘34 richtte zich toch weer op en maakte 3-3 via Jaimy met een mooie schuiver vanaf rechts. Echter Kids United deed gelijk iets terug 3-4.

Het was gelukkig Niels die met zijn “zwabber rechter” been er tenslotte 4-4 van maakte. Een doelpuntrijke terechte uitslag.

Rest mij nog te bedanken Barry Zuidema en Vincent Houttuin, deze diezelfde dag nog gecontracteerd, voor het fluiten van de gespeelde wedstrijden!

Tekst:  Harry Holterman
Foto's: Jaap Spieker