Wedstrijdverslag Junioren JG1 uit bij Broeksterwâlden JG1, te Damwoude.

Blauw Wit '34 JG1JM

Jeugd G-voetbal zaterdag, JG1, 1e klasse A

4 maart 2017 12:00

“Zaterdag 4 maart moest het JG1 team aan treden tegen Kids United uit Groningen en Broeksterwalden, dit aan de Lytse Loane te Damwald .

De eerste wedstrijd tegen Kids United werd een solide overwinning van 5-1. Sam opende de score na goede voorbereiding van Jaimy. Daarna Stefan de 2-0. Sam maakte met een mooie kopbal 3-0. Trouwens een prima pass van achteruit van Mark. Na de rust wist Stefan met zijn bekende afstandschot er 4-0 van te maken. Kids United maakte daarna een hele mooie 4-1. Sam mocht de eindstand op het bord zetten; 5-1. Een degelijke overwinning.

Na een pauze van ongeveer 30 minuten met thee en afstandschoten op Paul moesten we aantreden tegen Broeksterwalden uit Damwald zelf.

Ik zeg het iedere keer, dit zijn van die wedstrijden die gelijkwaardig op gaan. We kwamen vlak voor rust op 1-0 door prima doorgaan van Niels. Daarna werd het  een reuze spannende tweede helft waarbij beide teams kansen kregen op doelpunten, bijna 2-0 door Martijn maar het bleef 1-0 , dit mede door prima keeperswerk van Paul en onze verdedigers Sander en Rob en de al genoemde Mark.
Tekst en foto: Harry Holterman.