Wedstrijdverslag Junioren JG1 bij Broeksterwalden in Damwoude.

SJO Broekster Walden JG2

Jeugd G-voetbal zaterdag, JG1, 1e klasse A

8 oktober 2016 12:10

Zaterdag 8 oktober speelde het team JG1 van Blauw Wit ’34 in Damwoude.

We begonnen tegen Broeksterwalden JG. Wedstrijden tegen Broeksterwalden JG zijn altijd spannend met kansen over en weer.

Met de rust stond het nog steeds 0-0. In het praatje in de rust gaven Harry en Anton  aan dat we een prima veldspel hadden en een overwicht.

Er moest alleen iets zorgvuldiger met de kansen worden om gegaan.

De jongens namen dit goed op en al gauw na rust schoten Sam en Niels met twee lage schuivers de eindstand 0-2 op het bord.

Twee goede doelpunten waarbij overigens de prima keepende Robin van Broeksterwalden toch twee keer moest vissen.

Na een korte drinkpauze kwam de wedstrijd tegen Kids United JG1 uit Groningen. De mannen behielden hun goede veldspel en voor rust stond het al 2-0 voor Blauw Wit ’34.

Martijn tikje 1-0 binnen na een goede voorbereiding van Jaimy. De 2-0 viel uit een corner van Stefan waarbij Sam met een zuivere kopbal de keeper van Kids United kansloos liet.

De tweede helft werd daarna beheerst uitgespeeld. Eindstand 2-0. Met een foutloos keepende Paul, hij hield de nul! Een constante achterhoede met Jeroen , Mark en Rob. De verdedigende  middenvelder Sander, gesteund door aanvoerder Niels en Sam. Voorin onze stoorzenders op de flanken Jaimy en Stefan. Martijn stond in de spits.

Weer 6 punten erbij mannen en op naar de volgende wedstrijddag  5 november op het Wiarda complex.

Tekst en foto: Harry Holterman