50'
... (schot)

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 01

29 oktober 2016 9:15

Afgelopen zaterdag was Udiros JO11-1G de tegenstander van onze JO11-1. Dit is het team van de voetbalschool van sc Heerenveen. Direct vanaf de aftrap lieten de jongens veel inzet zien. Er werd goed verdedigd en ze wilden het de tegenstander moeilijk maken. Deze combineerde snel en wist veel aanvallen op te zetten. Dit overwicht leidde in de eerste helft tot vijf tegengoals, maar Blauw Wit wist ook veel aanvallen onschadelijk te maken. Zelf kwamen de jongens niet veel aan aanvallen toe. Er werd wel veel samengespeeld, maar de passes waren niet altijd strak genoeg, zodat er vaak een voet van de tegenstander tussen zat. Verder dan enkele schoten op doel kwam Blauw Wit niet. In de tweede helft lukte het om iets meer tegengas te geven. De verdedigers durfden meer met de bal op te dribbelen, waardoor er voorin ruimte ontstond. Tegen de ook goed verdedigende tegenstander was het dan nog lastig om de aanval door te zetten, maar Blauw Wit kwam enkele keren gevaarlijk voor de goal en de keeper moest meer aan de bak. Ook verdedigend ging het aan de kant van Blauw Wit beter. De tegenstander scoorde in de tweede helft drie keer. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Blauw Wit een corner. Deze werd genomen door Timo. Hij bereikte Randy voor de goal, die zich niet bedacht en de bal binnenschoot. Eindstand 1-8.