Blauw Wit ’34 JO11-1 succesvol in de beker tegen Bergum BCV Combinatie (BBC) JO11-2

SJO Bergum BCV Combinatie JO11-2

1 - 11

Blauw Wit '34 JO11-1

2'
Mike Herder (afstandschot)
6'
... (schot)
8'
15'
Dylan Torensma (intikker)
20'
23'
Toni Jonker (afstandschot)
24'
Assist: Ruben Bijma
30'
Timo Kasanwidjojo (afstandschot)
33'
34'
37'
42'
Toni Jonker (schot)
43'
Mike Herder (schot)
Assist: Toni Jonker

Onder 11, JO11-1, Groep 1 16

3 september 2016 10:15

Vandaag speelt Blauw Wit JO11-1 in de bekercompetitie de tweede wedstrijd uit tegen BBC JO11-2. De eerste wedstrijd tegen Hardegarijp was afgelopen woensdag in een 7-3 overwinning geëindigd.

Keeper Benjamin is geblesseerd; hij kan niet keepen, maar kan wel als veldspeler meedoen. Als keeper wordt hij vervangen door Zev Overeinder uit JO11-6, die een prima wedstrijd keept. BW start direct fel en heeft de overhand, probeert te combineren en zo ontstaan er kansen. De scherpte voor de goal is er niet altijd, maar BW scoort in de eerste helft zes keer. BBC weet één keer met een onhoudbaar afstandsschot iets terug te doen. Ook in de tweede helft komt BBC er niet aan te pas. BW zet bij balbezit van BBC direct druk om zo snel mogelijk de bal weer te veroveren. De omschakeling van aanval naar verdediging bij balverlies verloopt echter niet altijd snel genoeg, waardoor BBC een paar keer kan counteren, echter zonder te scoren. BW doet dat wel nog zes keer, zodat de eindstand 1-12 wordt. Later zien we dat de scheidsrechter de stand van 1-11 heeft doorgegeven, maar de overwinning voor BW is duidelijk. Het was een wedstrijd waarin BW steeds probeert te combineren en de bal rond te spelen. In de competitie zal de tegenstand groter zijn, deze begint zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Akkrum JO11-1. We hopen dan weer hetzelfde spel te zien; Het Scoreverloop: Mike 0-1; Randy 0-2, assist Dylan; BBC 1-2; Dylan 1-3, assist Randy; Randy 1-4, assist Timo; Toni 1-5; Dylan 1-6, assist Ruben; Timo 1-7; Romijn 1-8, assist Dylan; Benjamin 1-9; Romijn 1-10, assist Timo; Toni 1-11; Mike 1-12, assist Toni.