Romijn Welles (intikker)
48'

Onder 11, JO11-1, Groep 1 16

12 september 2016 18:30

Onder zeer warme omstandigheden speelt Blauw Wit JO11-1 maandagavond de laatste bekerwedstrijd uit de eerste ronde tegen Frisia JO11-2.

Al na 1 minuut is het 1-0 als Ruben de rebound binnenschiet na een schot van Dylan. Vijf minuten later is het Dylan die op een voorzet van Timo de 2-0 aantekent. De derde is voor Timo na een voorzet van Dylan. Timo scoort ook de 4-0 op aangeven van Dylan. Dan legt de scheidsrechter even het spel stil om water te drinken. De laatste goal
in de eerste helft komt op naam van Randy, die na een pass van Ruben de bal intikt. De hele tijd probeert Blauw Wit de bal rond te spelen, waarbij de bal vaak via Mike centraal op het middenveld van links naar rechts en omgekeerd wordt gespeeld. Frisia valt ook steeds aan, maar het lukt ze niet een bres te slaan. Achterin staan afwisselend Mike, Romijn en Toni hun mannetje, waardoor Benjamin het niet druk heeft. Als hij de bal heeft, brengt hij altijd snel de bal via een zijkant weer in het spel. In de tweede helft scoort Toni de 6-0 met een assist van Timo. Even later weet Frisia wel succesvol uit te breken en laat uit een aanval keeper Benjamin kansloos. Al snel daarna weet Randy twee keer te scoren, de eerste keer na een pass van Timo en de tweede keer van Toni. Dan is het nog een keer de beurt aan Frisia dat zijn tweede goal scoort uit een corner. Na nog een drinkpauze is het slotoffensief weer voor Blauw Wit. Ondanks de warmte blijven de jongens goed voetballen en de bal rond spelen. Na goed combineren legt Toni de bal terug op Dylan die ongestoord mag op dribbelen en vervolgens zijn schot in de goal ziet gaan. Zo tegen het einde van de wedstrijd neemt Timo een corner die door Romijn binnengetikt wordt. Hij bepaalt de eindstand op 10-2. Daarmee is de volgende bekerronde bereikt.