Blauw Wit ’34 E2 boekt tweede overwinning in de competitie

0 - 4

Blauw Wit '34 JO11-2

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 09

20 september 2014 11:45

E2 speelt deze zaterdag tegen MKV’29 E1. Jolmer is vandaag afwezig. Na het goede spel van vorige week moet daar nu een vervolg aan gegeven worden. E2 neemt direct het initiatief en na ongeveer twee minuten weet Rienk uit een hoekschop van Alec de 0-1 te scoren. E2 is hierna de betere ploeg met het meeste balbezit, maar weet weinig kansen te creëren. Onzorgvuldig spel leidt zo nu en dan tot balverlies, waardoor MKV eruit kan komen, zonder echter gevaarlijk te worden. Benk houdt achterin de boel dicht, waarna keeper Simon steeds de opbouw weer kan starten. Aan het eind van de eerste helft is het dan toch bijna raak. Op het middenveld krijgt Christian de bal en na een actie bereikt hij met een pass Rienk die vrij voor de goal staat. De keeper weet echter redding te brengen op het schot van Rienk. Na verkeerd uittrappen van de keeper komt de bal weer bij Rienk, die eerst de keeper op zijn weg vindt, dan de paal en vervolgens de bal doorgeeft op Twan die kan scoren. In de laatste minuut van de eerste helft onderbreekt Alec op het middenveld een aanval van MKV en na een korte solo weet hij het derde doelpunt te scoren. De tweede helft geeft een zelfde beeld te zien. E2 is de betere ploeg, maar weet weinig gevaar te creëren, o.a. door slordig balverlies. Kansen zijn er o.a. nog voor Patrick,  Marnik en Alec. Uiteindelijk weet Patrick nog de 0-4 te scoren en dat is ook de eindstand. De tweede overwinning is binnen!