Scheidsrechter

Waanders, P.V.

Accommodatie

Onbekend

Na het onterechte gelijkspel in de uitwedstrijd in de laatste minuut tegen de koploper Quick'20 stond nu de uitwedstrijd tegen ATC'65 (nummer 2 in de tweede divisie) op het programma. De verwachtingen waren vooraf positief. Het veldspel en de vele kansen die gecreëerd worden zouden tegen ATC wel 3 punten gaan opleveren. Onderweg werd weer gestopt voor een wandeling en pasta. 2 ingrediënten die zorgen voor extra vertrouwen in de goede afloop. En dat kwam zaterdag allemaal uit!

Vanaf het begin van de wedstrijd was ook in Hengelo Blauw Wit C1 de betere partij. Met bij vlagen prachtig en goed positiespel werden er een paar goede kansen gecreëerd die al snel in de wedstrijd tot een 0-1 (Niels) voorsprong leidden. Niels kreeg veel ruimte van de tegenstander en daar weet hij wel raad mee.
In deze eerste helft gaf Blauwwit geen enkele kans weg. De verdediging stond perfect, Lester schakelt wekelijks de beste aanvaller van de tegenpartij uit en deed dat ook tegen ATC weer.
De tweede helft gaf hetzelfde beeld.

Blauwwit had het betere spel en kreeg weer (kleine) kansjes. En dan vanuit het niets de tegengoal, de bal valt tussen Lester en Stijn, de tegenstander is alerter en de  onverdiende 1-1 is een feit. Wordt het weer een 1-1 terwijl C1 beter voetbalt? Nee, een corner van Niels wordt door Lester geweldig ingekopt. Deze 1-2 blijft op het bord staan waarbij de 1-3 eerder had moeten en kunnen vallen. En daardoor blijft het spannend tot het eindsignaal! Stijn keert nog een strafschop en houdt nog een paar ballen uit het doel. Het doel om bij de eerste vijf te eindigen is nog steeds mogelijk met nog 4 wedstrijden te gaan.