C-junioren zaterdag, C1, D

17 oktober 2015 12:30

Scheidsrechter

Brouwer, J.

Pal onder de rook van het Heracles stadion speelde C1 afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Oranje Nassau. Dan kun je een professioneel begin verwachten. Helaas, de spelers van C1 waren de eerste helft blijkbaar nog bezig met het verkopen van de 20 doosjes (speculaas en witte chocolade) koeken (om de kosten van het internationale toernooi te drukken) Liefhebbers hiervoor kunnen zich overigens bij de spelers van C1 melden! De koekjes zijn heerlijk!

De eerste helft liet namelijk, net als tegen GVAV, een ongeïnspireerd spelend C1 zien. Geheel in lijn met de te verkopen speculaas koeken speelde C1 voor Sinterklaas. In plaats van kado's gaf C1 te veel ruimte en te veel kansen weg. Ruststand 2-0 achter!

En dan de tweede helft, totaal andere wedstrijd. Iedere speler gaf 150%! Prachtig samenspel leverde zeker 7 grote kansen op. Ondanks dat Oranje Nassau, geheel tegen de verhouding, nog op 3-0 kwam bleven de jongens domineren. Uiteindelijk vielen er nog 2 mooie goals, maar was 3-3 een logischere eindstand geweest, terwijl zelfs 3-4 mogelijk was. Bij het eindsignaal vielen enkele spelers letterlijk moegestreden en van teleurstelling op het kunstgras neer. Het hele team kan in ieder geval terugkijken op een super tweede helft.

Het is echter, met 2 thuiswedstrijden voor de boeg tegen 2 sterke tegenstanders, een les dat iedereen zich er van bewust is dat voetbal begint vanaf minuut 1 met inzet, mentaliteit en passie.