Cookie beleid Blauw Wit '34

De website van Blauw Wit '34 is in technisch beheer van VoetbalAssist en gebruikt cookies. Hieronder de cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Functionele cookies

Voor een goede werking van de website worden deze cookies altijd geplaatst.

Analytische cookies

Google analytics Toestaan Niet toestaan

Marketing cookies

Facebook Toestaan Niet toestaan

Column: Kijkje in de keuken…

Column: Kijkje in de keuken…

1 maart 2017 18:45


De afgelopen periode ben ik op zaterdag meer niet dan wel aanwezig geweest op Wiarda. Niet omdat ik voetbalmoe ben, verre van zelfs, maar juist vanwege mijn extreme liefde voor het spelletje ben ik eens gaan kijken in andere keukens.

Een mooi rijtje namen van bekende grounds en clubs kan ik opsommen waarbij Anfield in Liverpool uiteraard de bekendste naam is. Het gras bij een ander is altijd groener en hoewel het appels met peren vergelijken is, heb ik onze stabiele eerste klasser als basis gezet.

Zo werd ik hartelijk ontvangen bij een klein clubje aan de andere kant van The Mersey, terwijl Liverpool het deurmatje met ‘Welcome’ heeft verwijderd. Alle deuren in het KRAS stadion van Volendam staan net zo wagenwijd open als bij Cambuur, behalve de deur naar het spelershome. Bij Everton gaan (oud) spelers van de club een uur na de wedstrijd naar de kroeg tegenover het stadion zodat jij, als supporter, een biertje kunt happen met de helden (van weleer), zoals dat bij ons in de Clipper ook gebeurt.

Afgelopen zaterdag was ik bij sv Huizen, een club wat uitkomt in de Derde Divisie. Ook hier heb ik een kijkje in de keuken mogen nemen… Lange wachtrijen, slechte bediening, geen enkel overzicht behalve wanneer een bekende voor het luikje stond. Maar het meest stuitend was de gehaktbal! Het zijn de momenten dat je trots mag zijn dat je een Blauwwitter bent!

© Edjestheater

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!