KAMPIOENS wedstrijdverslag junioren JG1 uit in Drachten, za. 21-05-'22.

21 mei 2022 17:45

Lees hier het verslag van onze superreporter en topverdediger Senn Kramp met de daarbij behorende foto's van Daphne Kramp:

De eerste wedstrijd speelden de Blauw-witters tegen HZVV Het ging een lange tijd gelijk op maar na een tijdje werd HZVV overspoeld met doelpunten. Nadat Jordy’s schot werd afgeweerd door de keeper schoot Max de rebound en die was wel raak 1-0. Even later net voor rust scoorde Jelle de 2-0. Na de rust scoorde Jelle de 3-0. HZVV kregen ook een aantal kansen maar door het keiharde verdedigingswerk van Senn en Hunter en het geweldige keeperswerk van Deborah gingen die en niet in. Daarna maakte Melissa haar debuut de 4-0. En het laatste doelpunt werd gemaakt door topscoorder Yorick.
 De tweede wedstrijd speelde we tegen SC Joure. De druk lag hoger dan normaal want als we deze zouden winnen, werden we kampioen! De eerste minuten gingen voorbij en tot grote frustratie van beide partijen, bleef de stand een stille 0-0. Die stilte werd verbroken toen Yorick de 1-0 scoorde. Joure voerde meteen de spanning op door de 1-1 te maken. Maar de Blauw-witters hadden hun oog op een kampioenschap die ze niet wouden laten schieten! Yorick maakte de 2-1 en vervolgens scoorde Max de 3-1. En door de super reddingen van keeper Jelle, bleef het bij 1 punt voor de tegenpartij. In de laatste minuut kwam Deborah nog met een knaller van een doelpunt en daarmee was het kampioenschap een feit! Met een eindstand van 4-1 kwamen de trotse spelers juichend het veld af. Blauw-Wit JG1 kampioen seizoen 21/22!