Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Blauw Wit '34 JO14-1 wint ook 2e thuiswedstrijd! Zaterdag 04 februari, veel teams beginnen net aan de voorjaarscompetitie, maar voor Blauw Wit '34 JO14 -1 stond alweer de 4e wedstijd, en 2e thuiswedstrijd, op het programma. Met een score van 3 punten uit 3 wedstrijden, staan we in de middenmoot in onze poule. Na het 5-1 verlies van vorige week was het team zeer gemotiveerd om deze week uit een ander vaatje te tappen. Op voorhand leek het een gelijk opgaande wedstrijd te gaan worden op basis van de uitslagen van beide ploegen tot nu toe, en dit werd het! Na vorige week wilde het team de spelwijze iets aanpassen, en dit was zeker in de eerste helft zeer succesvol. De tegenstander wist zich er geen raad mee. Het team zette volop druk en om elke meter werd gestreden. Het druk zetten en snelle spelhervattingen werden vooraf in de wedstrijdbespreking aangehaald. Hoe mooi is het dan dat een plan werkt! De 1e goal viel vanuit een snelle inworp van Jesper J in de diepte, Jano nam aan, omspeelde de keeper en 1-0! Het 2e doelpunt was tevens het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Na een achterbal na Rohda Raalte de bal uit, het vol en goed druk zetten leverde balbezit op, vervolgens een mooie combinatie en wederom Jano die prikte! Vlak voor de rust nog een tegendoelpunt, waardoor we met een 2-1 stand de kleedkamer opzochten. Na rust wist Rohda iets meer grip op ons spel te krijgen. Toch was het Lars die niet twijfelde na een Corner van Sylke en de bal tegen de touwen joeg, nadat deze bleef liggen in de 16 meter van Rohda Raalte. In het restant van de wedstrijd wist Rohda nog eenmaal te scoren waardoor de eindstand 3-2 werd. Speciale vermelding en grote dank aan de scheidsrechter van dienst van vandaag dhr. Boonstra voor de voortreffelijke leiding! Scoreverloop: 1-0 Jano 2-0 Jano 2-1 Rust 3-1 Lars 3-2.