Zwolsestraat 76
8101AE
RAALTE
tel. 0572-352010

Blauw Wit 13 -1 pakt zege bij Rohda Raalte 14-1. Exact een maand zat er tussen de wedstrijd van gister van Blauw Wit 14-1 en de vorige wedstrijd. We gingen het voetballoze tijdperk in met een prima 1-1 gelijkspel in een thuiswedstrijd tegen Flevo Boys. Zouden we deze lijn na een maand zonder wedstrijd kunnen doorzetten in onze uitwedstrijd tegen Rohda Raalte? Na een scherpe warming up zaten we er vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Super er direct bovenop en werd er in elke linie volop strijd geleverd. Binnen het kwartier werd Timo de diepte ingestuurd en rondde in een 1 op 1 met de keeper van Rohda prima af, wat een heerlijke start! De wedstrijd ging gelijk op met kansen aan beide zijden. Na een aanval van Rohda werd de trekker overgehaald en liet onze keeper Joar kansloos, nieuwe stand 1-1. Was het toen al klaar voor de eerste helft? Nee...na een aanval van Blauw Wit wist de keeper van Rohda de bal nog te keren en verdween de bal richting een meter of 25 van het doel, Carmen bedacht zich geen moment en schoot op doel. De keeper uit positie en een moeilijke bal die vaker naast of overgaat werd perfect afgerond, vlak coor rust een nieuwe tussenstand 1-2. In het tweede bedrijf een gelijk opgaande strijd. Zeker het vermelden waard dat onze keeper Joar enkele keren zeer puik keeperswerk verichtte , waardoor het gevaar vanuit aanvallen van Rohda geneutraliseerd werd. Met een fantastische redding met gevaar voor "eigen leven" werd de bal door Joar na een corner ver uit de eigen 16 gestompt in de lucht. De 2e helft eindigde derhalve zoals hij begon 1-2. Een dreigend en zeer makkelijk voetballend Rohda en een Blauw Wit met de betere kansen en de overwinning solide over de streep trekkend. Scoreverloop 0-1 Timo 1-1 1-2 Carmen Rust Eindstand 1-2