Wedstrijdverslag junioren JG1 uit bij Noordpool U.F.C in Uithuizen, zaterdag 01-10-'22:

tel. 0595-433766

`s Morgens kwam de regen soms nog met bakken uit de lucht en ook onderweg naar Uithuizen regende het soms flink. Gelukkig was het opgehouden met regenen toen we in Uithuizen aankwamen en scheen de zon lekker en zijn er maar een paar spetters gevallen. Helaas waren we maar met zeven spelers. Melisa, Devon, Jurjen en Jordy hadden zich afgemeld. Iedereen moest dus de volle 20 minuten per wedstrijd spelen want er waren geen wissels. Vv Sneek Wit Zwart – Blauw Wit `34 2 – 0 De eerste wedstrijd begon om 13.30 uur. Djustin stond op het goal, Senn, Hunter en Jelle achter, Deborah en Maya midden en Max voor. Na vijf minuten gespeeld te hebben is het Sneek die de eerste kans krijgt, maar de bal wordt door Djustin knap uit het goal gehouden. Sneek krijgt een corner maar de bal wordt goed weggewerkt over de achterlijn. Maar het is toch Sneek die na tien minuten weet te scoren. Daarop mag Blauw Wit proberen te scoren uit een corner maar helaas. Het is Sneek die weer scoort en de stand is 2 – 0. Sneek krijgt nog diverse kansen maar ze schieten naast, een mooie redding van Djustin die de bal tegenhoudt en op de paal. Het is Jelle die ook een poging waagt maar helaas de bal gaat naast. Ook de twee corners die Max neemt worden niet benut. Het is Sneek die daarna weer probeert te scoren maar de bal verdwijnt over de achterlijn door Hunter, Sneek weet de corners niet te benutten en de eindstand blijft 0 – 2.Noordpool-U.F.C. – Blauw Wit `34 7 - 1De tweede wedstrijd begon om 14.05 uur. Bij de eerste poging van Noordpool komen we goed weg, de bal gaat erover heen. Maar een minuut later weet Noordpool toch te scoren. Ook de twee corners die ze krijgen benutten ze goed en de stand is 3 – 0. Noordpool is goed op dreef en weet nog twee keer te scoren. Maar dan is het de beurt aan Blauw Wit. Deborah gooit in en daardoor weet Jelle te scoren en is de stand 5 – 1. Noordpool weet dan wederom weer te scoren. Vervolgens weet Djustin ook de bal een paar goed te stoppen en schiet Noordpool ernaast. Jelle krijgt een vrije trap mee maar deze wordt helaas niet benut. Het is Noordpool die via een kopbal nog een keer scoort en de stand is 7 – 1. Maya had een mooie ingooi richting Jelle maar de bal ging helaas naast. De corner in de laatste minuut door Maya werd ook geen doelpunt en daarmee bleef de eindstand 7 – 1. Kids United – Blauw Wit `34 2 – 1 Om 14.40 uur begon de laatste wedstrijd. Twee spelers van Kids United speelden met Blauw Wit mee zodat er ook af en toe even gewisseld kon worden wat erg prettig was. Na twee minuten spelen weet Kids United te scoren 1 – 0. Door een goede redding van Djustin komen ze nog niet scoren. Kids United weet ook een corner niet te benutten door de redding van Max. Deborah schiet helaas naast het doel maar dan is het even later Hunter die wel scoort en de stand is 1 – 1. Deborah doet nog een poging maar de bal belandt helaas tegen de paal. Door goede verdediging van Senn is het lastig voor Kids United om te scoren. In de laatste minuten weet Kids United toch nog te scoren en de eindstand is 2 – 1.