Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Vandaag stond dan onze eerste wedstrijd van het seizoen op het programma.Een sterke tegenstander uit Groningen.
We waren mooi compleet, alleen ontbrak Karst en de geblesseerde Floris(die er overigens wel was voor de support👍)
Met Pedro op goal, Thijs Anne Jan en Rocky achterin Willem Vincent en Yorick op het middenveld en Dany in de spits begonnen we de wedstrijd
Mark Martijn en Ferdy begonnen als Wissel maar zouden in deze spannende wedstrijd ook nog een belangrijke en positieve bijdrage gaan leveren!!
Het begin was volledig voor Blauw Wit G2. De een na de andere mooie aanval werd er opgezet.En dat terwijl de omstandigheden met plensbuien niet al te gemakkelijk waren.
Het goede voetbal resulteerde in een snelle 2-0 voorsprong .
Daarna nam echter Kids United de wedstrijd over en maakten zij twee prima doelpunten. Rust derhalve met een 2-2 stand.
Wedstrijdverslag senioren G2 thuis tegen Kids United / G-Team van FC Groningen G1, zaterdag 01-10-'22:
Na een peptalk in de rust begonnen we de tweede helft ook weer geweldig.
Binnen no time stonden we met 5-2 voor.
Wat een weelde voor ons.
En dat in onze eerste wedstrijd op het hoogste niveau.
De weelde konden we echter niet lang dragen want door wat slordigheden en vermoeidheid kwam Kids United sterk terug en leek de eindstand 5-5 te worden.
Leek.....want in de laatste minuut scoorden we nog prachtig uit een vrije trap en bleven de 3 punten toch nog in Leeuwarden.
De doelpunten werden gemaakt door Vincent Dany en Yorick.
Smetje op de wedstrijd was het geblesseerd raken van Willem en het geblesseerd raken van Pedro .