Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag senioren G1 uit in Groningen op zaterdag 14-05-'22 bij Kids United G1:

tel. 050-5253847

Afgelopen zaterdag 14-05-'22 waren de senioren van Blauw Wit G1 te gast op sportpark de Kring. Kids United / G-Team van FC Groningen G1 was hier onze tegenstander.
Een opponent waartegen we altijd leuke partijen spelen.
Onder leiding van de scheidsrechter de heer Leenders werd voor aanvang van de wedstrijd een minuut stilte gehouden voor de onlangs overleden scheidsrechter heer Venema. De heer Venema heeft menig wedstrijd van Blauw Wit ’34 G1 gefloten. Veel sterkte aan de nabestaanden namens de G afdeling van Blauw Wit’34.
Blauw Wit ’34 G1 was aanwezig met 9 spelers: Paul, Sam, Sander, Rob, Hans, Benjamin, Willem, Pedro en Niels. Stefan was mee als supporter.
Beide teams begonnen aan de wedstrijd en zoals wel vaker hielden we elkaar aardig in evenwicht de eerste helft.
Toch wist Kids United G1 op voorsprong te komen vlak voor rust. 1-0
Maar ook Blauw Wit ’34 G1 had heus kansjes.
In de tweede helft wist Blauw Wit ’34 G1 direct druk te zetten en Niels mocht binnen een minuut de 1-1 aantekenen.
Kids United G1 kwam toch weer op voorsprong, 2-1. Blauw Wit ’34 G1 bleef echter rustig voetballen en wist door een prima combinatie afgerond door Pedro wederom op gelijke hoogte te komen, 2-2.
Echter door 2 maal minder attent te zijn op het middenveld wist Kids United toch nog 2 maal te scoren.
Eindstand 4-2. Ondanks het verlies een spannende en sportieve wedstrijd gespeeld mannen !
Tekst: Harry Holterman