Accommodatie

Onbekend

Opstelling Blauw Wit '34 JO9-6

Ondanks de slechte weersvoorspellingen deze Zaterdag kwamen wij aan op een zonnig Ameland. Na een gezellige reis met onze toppers van F6 kwamen wij aan op het mooie sportcomplex van Geel Wit. Vandaag stond de topper op het programma, beide teams hadden nog niet verloren en gingen vandaag voor de drie punten.

in de eerste helft voetbalden onze mannen goed en makkelijk, de bal werd goed rond gespeeld en wij kwamen al snel voor de goal van Geel Wit. Jan wist zijn score vandaag weer te vergroten en scoorde in de eerste helft drie keer, na een aantal mooie aanvallen gingen onze jongens vol goede moed de rust in. Hunter gaf in de eerste helft een fantastische pass waar Jan uit scoorde, Boaz en Beau pakten alle ballen op het middenveld goed op en Jan Erik en Tjerk liepen ook van voor naar achter. Giovanni pakte de eerste helft alle ballen en Lucas probeerde samen met Jan de score nog groter te maken.

Na een lekker bekertje ranja gingen onze kanjers er weer tegenaan, ondanks de wind in de rug speelden wij slordiger als in de eerste helft, dit resulteerde al snel in een tegengoal. Ondanks deze tegenslag hadden wij niet het idee dat wij het moeilijk zouden krijgen vandaag. Maar de bal is rond en de Amelanders kregen de smaak te pakken, na een corner kwamen de gastheren op 2-3 en met een paar minuten te gaan kwamen wij meer onder druk te staan.

Ondanks het harde werken van onze kanjers werd het toch 3-3 en met een paar minuten te gaan kon het in een keer alle kanten uit. In de slotfase besloot de scheidsrechter na een handsbal een vrije trap te geven vlak voor onze goal. Dit buitenkansje werd keihard ingeschoten en onze spelers dropen teleurgesteld af met een 4-3 nederlaag.

Volgende week weer een nieuwe wedstrijd en wij hebben genoten van het leuke uitstapje met ons geweldige team!