F-pupillen zaterdag, F6, 4e klasse 15

14 maart 2015 11:45

Scheidsrechter

Oane

Na een klinkende overwinning van onze toppers van F6 vorige week op Stiens, mochten de mannen vandaag aantreden tegen de Zeerobben uit Harlingen. Na een heerlijk lente zonnetje vorige week was het vandaag weer lekker fris. Alle toppers waren aanwezig vandaag en de Zeerobben hadden ook tien spelers, na hoog overleg met onze top arbiter Oane begonnen we de wedstrijd met tien tegen tien.
Onze mannen van F6 waren vastbesloten na het ontvangen van de nieuwe trainingspakken, dat ze deze wedstrijd ook aan de zegekar zouden binden. In de eerste helft ging de wedstrijd redelijk gelijk op, maar wisten Jan en Lucas een paar mooie aanvallen op te zetten, hierdoor kwam er een 3-0 ruststand op het bord. Vooral onze achterhoede en middenveld zorgde er voor dat Giovanni niet hoefde te vrezen voor een tegengoal.

Na een heerlijk bekertje limonade waren onze bikkels al weer klaar voor de tweede helft, hi hadden we ook het voordeel van een beetje wind in de rug. Onder aanvoering van onze stofzuigers Boaz en Jan Erik scoorden onze toppers er flink op los. Jan scoorde vandaag 5, Lucas 2 en Beau ook nog 1. Niek, Tjerk, Omar en Hunter bouwden een muur voor de goal van Giovanni En zorgden er voor dat er geen bal in ons net verdween.

Hierdoor werd ook de tweede wedstrijd van deze competitie met 8-0 gewonnen, wij zijn als trainers zeer trots op deze prestaties. Volgende week weer een nieuwe uitdaging op Ameland tegen Geel Wit.