STADSKANAAL
tel. 0599-621815

Zaterdag 2 oktober speelde G1 de uitwedstrijd bij SJS G1 in Stadskanaal.

We waren aanwezig met 10 spelers. SJS G1is een goed voetballend team en dat bleek ook nu weer.

In het begin ging het wat gelijk op maar door hun betere combinatie spel kregen  ze meer kansen.

Voor rust werd het dan ook 1-0 voor SJS maar Blauw Wit had ook best wel enkele kansen maar kon de gelijkmaker niet maken(schot op de lat van Niels)

Na rust liep SJS al snel uit naar 3-0. Maar ook toen had Blauw wit de kans om te scoren.

Echter een beetje pech in de afwerking en toen werd het ook nog 4-0 voor SJS.

Vlak voor tijd wist Niels nog de eretreffer aan te tekenen door een lage schuiver vanaf links.

Eindstand 4-1. De een noemt het wat geflatteerd de andere zegt we speelden een ongelukkige wedstrijd.

Zijn we wat effectiever in de afronding komen er wel meer doelpunten.

Foto en tekst: Harry Holterman