7814RT
EMMEN
tel. 0591-648791

Wedstrijdverslag Senioren G1 uit bij Gvoetbal Drenthina G1 in Emmen:
1-1 was de uitslag van de thuiswedstrijd tegen Drenthina G1. Afgelopen zaterdag stond de return op het programma. We traden
met 9 spelers aan in Emmen waar we speelden op een echt G/jeugd veld met vaste doelen.
Met de heer Leenders als leidsman ontspon zich weer een heuse strijd. Drenthina G1 en Blauw Wit G1 hielden elkaar mooi in evenwicht de eerste helft.
In het begin van de wedstrijd waren er wel een paar kansen maar nog geen doelpunten. Ook Drenthina kon het net nog niet vinden.
In de tweede helft was het een vrije trap van Hans die rakelings over scheerde. Hans had namelijk goede herinneringen aan dit veld. Hij was dan ook lekker op dreef.
Dit gold ook voor aanvoerder Rob, die de defensie leidde ditmaal. Halverwege de tweede helft kwam Blauw Wit G1 goed door over de rechterflank. Martijn zette aan op rechts, passte naar Jay die de bal klaarlegt voor Niels, die beheerst inschoot, 0-1. We stonden voor. Konden we dan eindelijk weer eens winnend een partij afsluiten? Helaas lukte dit niet. Drenthina drong steeds verder aan en profiteerde van een misverstand in de defensie van Blauw Wit G1. Dit resulteerde in de gelijkmaker. Blauw Wit G1 drong opnieuw aan maar een tweede goal mocht niet vallen. Ook Drenthina G1 kreeg in de laatste minuten nog twee opgelegde kansen zodat Blauw Wit nog goed wegkwam met deze eindstand, wederom 1-1.
Tekst en foto: Harry Holterman