LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Afgelopen zaterdag 25 september stond G1 sinds een jaar weer in competitie verband op het veld.

We hadden gelukkig wel kunnen trainen maar nu weer een echte wedstrijd.

En of we niet waren weggeweest. We stonden gewoon weer met 12 man aan het begin van de wedstrijd. Tegenstander was vandaag Drenthina uit Emmen.

En het was een spannende partij. Blauw Wit G1 kwam na 20 minuten op 1-0. Niels wist te profiteren van slecht uitverdedigen van Drenthina en schoof de bal beheerst  in het doel .

In de tweede helft waren er kansen voor beide partijen en halverwege die tweede helft wist Drenthina de gelijkmaker te maken 1-1.

Toch kreeg Blauw Wit nog de kans op de overwinning toen Drenthina hands maakte vlak voor tijd. Helaas miste Niels de penalty. Al met al niet slecht gevoetbald voor zo’n eerste competitie wedstrijd.

Er was ons geen scheidsrechter toegewezen.

Dus rest mij nog een dank aan scheidsrechter Huging die pas een uur voor de wedstrijd te horen kreeg of hij deze wedstrijd wilde leiden.

Tekst: Harry Holterman