Wedstrijdverslag junioren JG1 zat. 09-10-'21 uit in Hoogeveen bij HZVV JG1.

Sportveldenweg 3
7902NX
HOOGEVEEN
tel. 0528-263337

Zaterdag 9 oktober stond de tweede competitieronde op het programma voor JG1. De eerste ronde waren we goed doorgekomen met twee gewonnen wedstrijden. We speelden `s middags in Hoogeveen en konden lekker uitslapen, dit was wel prettig i.v.m. de mist `s morgens.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen HZVV JG1. Helaas waren Karst en Martijn afwezig. Omdat Martijn, de keeper geblesseerd was, stond Maya de eerste wedstrijd op het goal. Na een paar minuten spelen maakte Jelle het eerste doelpunt, even later was het al 1-1. Max maakte het tweede goal, maar de tegenpartij kwam ook al snel met de gelijkmaker en scoorden nog twee doelpunten, bij rust was het dus 2-4. Na de rust kregen we nog een paar mooie kansen, maar deze gingen helaas tegen de paal of lat. De tegenpartij wist nog wel twee doelpunten te scoren en zo was de eindstand 6-2.

Na een korte pauze begonnen we vol goede moed aan de tweede wedstrijd tegen Kids United JG2. Deze wedstrijd stond Deborah op het goal en Senn en Maya stonden achterin te verdedigen. Max, Djustin, Hunter en Jelle probeerden allemaal te scoren. Het eerste doelpunt was van Max. Vervolgens was het een doelpunt in eigen goal van Kids United en heeft Max wederom gescoord. Met rust was het 0-3. Na de rust ging het snel met de goals, Jelle scoorde 0-4. Nadat Hunter 0-5 had gescoord ging hij aan de kant en Jelle ook nadat hij 0-6 had gescoord. In de laatste minuut werd er nog door goed over te spelen tussen Djustin en door Max gescoord, 0-7 was de einduitslag. Deborah wist door mooie reddingen het doelsaldo van de tegenpartij op 0 te houden. Over en weer zag je mooi samenspel om proberen te scoren en werd er goed verdedigd en gekeept.

Foto's en verslag: Diana Borninkhof