Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Na vorige week flink verloren te hebben, was de start vandaag toch weer even spannend. Een paar wisselingen van positie, en er weer tegenaan! Gelukkig in de stralende zon in plaats van stromende regen... We begonnen nog wat onwennig, en de tegenstander ging er volop in. Helaas in korte tijd 3-0 achter...maar deze keer bleven de koppies omhoog, het spel ging steeds beter, de posities beter bezet en dat werd beloond met een mooi doelpunt! De kansen gingen daarna over en weer, met ook mooi samenspel aan onze kant. Ruststand 1-3. In de tweede helft zette het goede spel door. En nu scoorden wij in korte tijd een paar keer!  Dit wisten de heren zelfs naar een ruime voorsprong uit te bouwen, 6-3!  De laatste 10 minuten werd het nog weer spannend, de tegenstander wist meer druk te zetten en de vermoeidheid sloeg toe. Zonder wissel is 60 minuten volop spelen toch pittig. Helaas nog 1 tegendoelpunt, maar daar konden ze het bij houden. Heel knap gedaan, een geweldige vooruitgang qua spel en dat omgezet in 6-4 winst! Op naar volgende week!