Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Vandaag was het dan zo ver: de eerste echte wedstrijd van de competitie. Thuis en met veel publiek was het sowieso een mooie ochtend! Helaas moesten we het zonder Niels (wel aanwezig 👍🏻) en Redmar doen vandaag. Ivan kwam ons gelukkig helpen en deed dat zeer goed: bedankt! Na de warming-up en wedstrijd bespreking gingen we gelukkig eindelijk los.

Het was nog wel wat onwennig allemaal, maar gelukkig hield Robin ons doel mooi schoon! Gelukkig kwam na een minuut of 10 de bevrijdende openingstreffer: 1-0! De tegenstander was hier niet van onder de indruk en bleef opstomen. De 1-1 hing echt in de lucht. We stonden echt wat onder druk. Na de korte pause en de nodige aanwijzingen gingen we verder met de eerste helft en kwamen mede door een sterk middenveld goed aan het combineren. Dit resulteerde in een 3-0 stand bij rust.

Tijdens de rust hebben we kort de eerste helft geëvalueerd. We kwamen wel tot de conclusie dat dit vandaag 3 punten moesten worden, maar we niet mogen verslappen. Dit werd door het team erg goed opgepakt en we liepen verder uit naar 6-0. Op t einde helaas nog wat blessures en hierdoor ook veel wisselingen in het team en opstelling. Dit ging wat ten koste van onze concentratie en de tegenstander maakt hier prima gebruik van en scoorde nog 2 keer. Gelukkig deden wij dat ook wat uiteindelijk de stand op 8-2 bracht!