-

Blauw Wit '34 JO9-3

Onder 9, JO9-3, 2e klasse 06

23 september 2017 10:10

Na een flitsende start in de beker met 2 overwinningen voor F3 begon vandaag de competitie. Hardegarijp was duidelijk een maatje te groot. De eerste helft speelde zich voornamelijk af op de helft van Bauw Wit. Stijn riep een keer vertwijfeld: “Waar sta ik?”

Al snel stonden we met 5-0 achter. Gelukkig kwamen we ook een paar keer op de helft van Hardegarijp. Bram mocht een corner in dribbelen. Hij gaf een prachtige voorzet aan Jurrit, die hem vervolgens heel mooi inschoot.

Daarna had Ilmar nog een paar keer een mooie redding. Helaas kon hij niet voorkomen dat Hardegarijp er nog 2 inschoot.

Na de rust stond Smayan in het doel. Hardegarijp ging weer vol in de aanval. Ondanks dat de verdedigers Fenna en Remco hun uiterste best deden, maakte Hardegarijp het ene doelpunt na het andere. Voordat we het wisten, stonden we met 16-1 achter. Smayan kon geweldig goed uittrappen, hierdoor kwamen de spitsen van Blauw Wit nog een paar keer gevaarlijk dicht bij het doel van de tegenstander. Zowel Bram als Teun zagen hun schot in de handen van de keeper belandden. Een schot van Lynne was net naast. De eindstand bleef staan op 16-1.