3 - 3

Annaparochie St. E1

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 09

11 oktober 2014 12:45

Afgelopen zaterdag speelde E2 tegen St. Annaparochie E1. Beide teams bivakkeren in de middenmoot. Blauw Wit begon geconcentreerd aan de wedstrijd. In het begin was het van beide kanten aftasten en speldenprikjes uitdelen. Keeper Symon was echter alert en liet zich niet verrassen.  St. Anna bouwde van achteren op toen Christian op het middenveld de bal onderschepte en doorspeelde naar Jolmer. Via Christian kwam de bal weer bij hem terecht, waarna hij de bal voorgaf op Rienk. Rienk wist op rechts Patrick te vinden die vervolgens beheerst de 1-0 binnenschoot. Niet veel later wist St. Anna echter alweer gelijk te maken. E2 ging opnieuw in de aanval en creëerde verschillende kansen, o.a. voor Twan, Rienk  en Alec. Benk en Marnik hielden het achterin goed dicht en na enkele pogingen kwam de bal na voorbereidend werk van Twan bij Alec terecht, die fraai de 2-1 wist te scoren. E2 was zo nu en dan mooi aan het combineren en was dan ook gevaarlijk. Kort voor rust maakte St. Anna onverwachts gelijk, zodat de ruststand 2-2 was.
De tweede helft speelde Blauw Wit wat slordiger. E2 kwam nog wel op voorsprong nadat een actie van Christian eindigde in een hoekschop voor Blauw Wit. De hoekschop werd genomen door Rienk en de bal werd wat ongelukkig door de keeper van de tegenstander in eigen doel gewerkt. St. Anna toonde veerkracht en kwam weer terug tot 3-3. E2 bleef de overhand houden, maar de spelers gingen zo nu en dan te veel voor eigen succes. Er werd door beide partijen  niet meer gescoord, zodat de wedstrijd eindigde in 3-3.