2 - 5

Zeerobben E1

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 09

27 september 2014 12:45

Deze zaterdag speelt E2 tegen de Zeerobben E1. Beide teams staan bovenaan in de competitie. Het team is vandaag compleet. E2 begint goed aan de wedstrijd, er wordt om de bal gevochten en er wordt goed samengespeeld. Al snel in de wedstrijd krijgt Christian de bal van Patrick aangespeeld op het middenveld. Hij kan met de bal opkomen en krijgt de kans om te schieten. Met een mooi schot plaatst hij de bal achter de keeper en staat E2 voor. Er komen meer kansen voor Twan en Rienk, maar E2 wordt niet beloond voor zijn spel. Wanneer een aanval van E2 door de Zeerobben wordt onderbroken, schakelen ze razendsnel om en weten aan de andere kant te scoren. E2 gaat door, de opbouw begint van achteruit waar de keeper Symon via Patrick of Alec de bal weer in het spel brengt. Het spel gaat heen en weer zonder dat een van beide teams gevaarlijk wordt. Via Patrick krijgt Marnik een kans, maar vindt de keeper op zijn  weg. Dan krijgt Benk via Christian de bal op het middenveld aangespeeld. Hij kapt zijn tegenstander uit en kan vrij doorlopen. Wanneer iedereen wacht op zijn pass besluit hij zelf te schieten en plaats de bal in de rechterhoek. De vreugde is echter van korte duur; niet veel later weet Zeerobben ook z’n tweede goal te maken. Kort voor de rust heeft Jolmer nog een geweldige kans op de 3-2, maar hij weet deze helaas niet te verzilveren. Na de rust komt E2 minder fel uit de kleedkamer. De Zeerobben blijven goed combineren en E2 komt onder druk te staan. Al snel valt er een goal. Blauw Wit blijft het wel proberen en krijgt nog wel enkele kansjes, maar uiteindelijk zijn het de Zeerobben die nog tweemaal weten te scoren en zo met een 2-5 overwinning naar huis gaan.