Hoofdsponsoren - Blauw Wit '34

Hoofdsponsoren

HoofdsponsorenING, het DekkerFonds en c.v.v. Blauw Wit ’34 slaan handen ineen.
Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden is één van de vier clubs in Fryslân  die zich de winnaar van de sponsor-pitch van ING mag noemen. ING wil Blauw Wit ’34 een boost geven door zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan de club te verbinden.

Wat is de sponsor-pitch van ING?
In maart 2014 begon ING, samen met de KNVB met één van de meest omvangrijke  sponsorprogramma’s in de geschiedenis van het amateurvoetbal, om dit in Nederland naar een hoger plan te tillen. Clubs uit heel Nederland maakten met een onderscheidende en originele pitch kans op een intensief sponsorschap van ING. Blauw Wit ’34 is één van de 122 amateurclubs in Nederland die uit bijna achthonderd aanmeldingen beloond is met een hoofdsponsorschap voor drie jaar.Naast ING hebben het DekkerFonds (maatschappelijke partner) en Intersport Luxen (kledingsponsor) zich voor meerdere jaren aan Blauw Wit ’34 verbonden. Dit allemaal met hetzelfde doel: het versterken van de structuur van de club en de binding tussen de leden, om inhoud te geven aan de maatschappelijke rol van Blauw Wit ’34.

Wat is het DekkerFonds?
Het DekkerFonds, opgericht door clubman Bram Dekker, heeft ten doel om Blauw Wit ’34 te ondersteunen, zodat de club zijn maatschappelijke rol optimaal kan invullen door een klimaat te creëren waarin leden en vrijwilligers bereid zijn zich in te zetten voor maatschappelijke projecten (Stars in their Eyes, Fier Fryslan, Zienn, G-voetbal) én recreatief jeugdvoetbal. Daarnaast kunnen de ouders van voetballertjes die niet in staat zijn om de maandelijkse contributie te betalen, een beroep doen op het DekkerFonds.

20405_Logo_DekkerFonds_Full_Color.png
Intersport Luxen
Intersport Luxen is een begrip in Leeuwarden en wijde omgeving. Zij levert de wedstrijdkleding voor alle teams van Blauw Wit ’34. Leden kunnen daarnaast op gunstige voorwaarden sportkleding kopen in de winkel van Intersport Luxen op de Nieuwestad in Leeuwarden.Bouwbedrijf De VriesBBV_InPixio.jpg
Acquario                                                                     
 Acquario-logo.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!