Kampioenswedstrijdverslag heren senioren G2 thuis zaterdag 04-05-'22 tegen de mannen van Bato G1:

7 juni 2022 15:15

Onze top keeper Pedro van Arkel laat ons hier tevens zijn journalistieke sportverslaggeving beleven:

Wedstrijd verslag kampioen wedstrijd blauw wit g2 tegen BATO g 1 we hadden om 12 uur in de kantine afgesproken om te verzamelen iedereen was op tijd voor deze zeer spannend wedstrijd wat winnen betekent dat we kampioen van de b klasse zouden zijn in de kleed kamer voor de wedstrijd was er wel spanning te merken na dat wij onze nieuwe shirt hebben gekregen gingen we met ze alle het veld op Vincent lijden de warming up en onze trainer toni trapte onze keeper in toen gingen we met Pedro op
Goal en daar voor Anne Jan Rocky en Floris waren onze verdediging het middenveld waren Willem Vincent en karst en het top aanvals duo was dany en ferdy onze wissel ware Martijn Mark en Thijs de scheidsrechter was leenders Vincent was de aanvoerder eerste helft was een zware helft we kwamen 1-0 voor door en ook 2-0 maar door een fout achter in en van onze keeper die de bal verkeerd inschatten werd het 2-1 in de rust was duidelijk dat BATO een ploeg is die wel goed kon voetballen na een positieve speeds van Pedro die na dit seizoen de aanvoerder band aan Vincent over geeft gingen we het veld weer op vlak na de rust werd de verlossende 3-1 gemaakt daarna ging het vrij snel BATO hebben nog twee kleine kansjes gehad maar blauw wit maakt er nog 3 en uiteindelijk won blauw wit met 6-1 na het laatste fluitsignaal was het feest er waren flessen champagne geregeld waar van een fles over ons training duo heen ging eerst was toni de Sjaak en Peter moest er ook aan geloven maar was is een kampioenschap zonder echte huldiging Marcel Frankema gaf een mooie toespraak met voor iedereen een beker en bloemen daarna was er nog een fotoshoot op het hoofdveld en alle mooie foto’s zijn te danken aan Chris Hendriks de vader van Thijs en natuurlijk het publiek wat er was.

Volgende jaar is de hoofdklasse A onze competitie.

Tekst: Pedro van Arkel
Foto/videobewerking: Chris Hendriks