Blauw Wit '34 voetbaldagen 2 en 3 mei 2018

Blauw Wit '34 voetbaldagen 2 en 3 mei 2018

Twee fantastische voetbaldagen bij Blauw Wit ’34

Op woensdag 2 en donderdag 3 mei kwamen er maar liefst 93 kinderen af op de twee voetbaldagen bij Blauw Wit ’34. Het weer was ook fantastisch, waardoor het weer een groot succes werd.

Op de eerste dag werden er in de ochtend veel voetbalspellen gespeeld waarbij steeds twee teams tegen elkaar moesten spelen. Het klassieke Kayin Kleefstra nummerspel kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. De middag begon met gouden (teams van twee en wie als eerste drie keer scoorde had gewonnen) en het befaamde voetbalhonkbal. De dag werd afgesloten met een toernooi.

Op donderdag kregen alle spelers na de opening techniek training, waarbij ze veel nieuwe truckjes leerden. De geleerde truckjes moesten ze weer toepassen bij het 1:1 en 4:4. Na een lekker glas limonade deden de spelers Panenka Powershooting (schietspel) en landverovertje.

Na de goed verzorgde lunch met gezonde sportvoeding deden de spelers nog leuke spelletjes en werd weer afgesloten met een toernooi. Al met al een mooi programma waar de spelers veel plezier aan beleefden.

Op de tribune kreeg iedereen na afloop nog een heerlijk ijsje en keerden alle spelers met een voldaan gevoel weer terug naar huis.    

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!