Stars in their Eyes 2016

Stars in their Eyes 2016

Woensdag 24 en donderdag 25 augustus werden al voor de 7e keer de Stars in their Eyes voetbaldagen gehouden.


Opnieuw een prima deelname van maar liefst 85 D,E,F en G voetballertjes (m en j). Twee dagen voetballen en plezier maken, waarbij ook gedacht wordt aan de kinderen in de townships van Zuid Afrika. De opbrengst van de dagen wordt immers besteed aan de projecten van de stichting Friends of Stars in their Eyes. De stichting (BW is hieraan al sinds 2007 verbonden), die het mogelijk maakt dat kinderen in deze townships ook kunnen sporten. De dagen stonden in het teken van diverse spelsoorten en uiteraard trainingen. Zo was er een 4:4 toernooi, voetbalgolf, voetbalhonkbal etc. Ook kon de "schotkracht"worden gemeten op een snelheidsmeter.

Nieuw was dit jaar het levend tafelvoetbal. Deze attractie was beschikbaar gesteld door Pascal’s Attractieverhuur uit Leeuwarden. Waarvoor nog een keer onze hartelijke dank! Ook andere sponsoren hebben weer een belangrijke bijdrage geleverd, dat zijn: Jumbo Els Boek, X-Lent for you (foto’s Edwin Westland), Panenka, BV Sport, Intersport Luxen, Zakenclub BW, Ruim², Dekker Creatieve Druk & Media en uiteraard het Dekker Fonds. Fantastisch dat jullie ieder jaar weer bijdragen aan dit evenement!

Op de eerste dag kwamen de Cambuurspelers Matthew Steenvoorden en Jordy van Deelen op bezoek. Zij zetten hun handtekening op de ballen (die de kinderen meekregen) en werden door de kinderen geïnterviewd. Zowel de kinderen als de spelers deden het geweldig! 

Kortom weer twee fantastische dagen en dit ondanks het warmterecord! Iedereen (leiding en deelnemers) had het daar best wel eens moeilijk mee, maar heeft zich er prima onder gehouden! De foto’s spreken verder voor zich!

Rest nog een woord van dank aan alle trainers en andere vrijwilligers van onze vereniging. Dat waren er circa 40!!! Kortom fantastisch dat we dit met elkaar mogelijk maken. Dank!

Henk Buning

Commissie Stars in their Eyes voetbaldagen


Foto´s: Edwin Westland. Voor een uitgebreid fotoverslag klik hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!