Sponsoravond 10 November 2015

Sponsoravond 10 November 2015

10 November 2015

Meer dan 70 ondernemers waren afgekomen op de Ondernemers avond met als thema: Topsport is Ondernemen en Ondernemen is Topsport.

  • Leon Vlemmings, oud coach van o.a. Feyenoord en PSV vertelde over presteren onder druk toen hij trainer werd bij Feyenoord nadat Gert Jan Verbeek moest opstappen. Alle puzzelstukjes op de goede plaats leggen en werken aan vertrouwen zijn volgens Vlemmings de basis voor succes.
  • Gerard Kremer, oprichter van De Vrijbuiter is ervan overtuigd dat een voetbalteam maar ook een ondernemer een coach nodig heeft .

  • Erwin Zeinstra nam ons mee in de wereld van het topvoetbal met prachtige beelden van belangrijke beslissingen door  team Kuipers in Champions League en WK kwalificatie wedstrijden. Bij de beelden liet hij de onderlinge communicatie horen die plaatsvindt tijdens de wedstrijden tussen scheidsrechter Kuipers en zijn assistenten. Mooi voorbeeld was de (onterechte?) rode kaart voor Ibramhimovic. Adembenemende beelden en geluiden van wedstrijden op topniveau!

  • Leroy von Bannisseht die op indrukwekkende wijze vertelt over zijn ziekte die hij heeft overwonnen. Met een bijdrage uit het programma Blauw Wit ’34 op zijn best hoopt hij een blade te kunnen kopen zodat hij weer kan gaan sporten.

Syb van der Ploeg komt Leroy een hart onder de riem steken met een persoonlijk optreden en als voorproefje op het benefietconcert van 21 november a.s. in de Wiardahal.

Veilingmeester Jan Leegstra weet de aanwezigen te verleiden tot fantastische biedingen op prachtige veilingstukken zoals het varen met een skutsje voor 20 personen en een VIP-arrangementen voor wedstrijden van Cambuur.  Onze hoofdsponsor ING Bank leverde kaarten voor WK kwalificatie wedstrijden. Dank voor alle ingebrachte kavels en de kopers ervan! De opbrengst van deze veiling gaat, net als de opbrengst van het benefietconcert naar het programma Blauw Wit ‘34 op zijn best met als goede doelen:

  • Fier meidenvoetbal

  • Leroy von Bannisseth

  • Stars in their Eyes

  • G-voetbal

  • Stichting Amurang

Kortom,  we hebben een top avond gehad met de inzet van de ondernemers, sponsoren en vrijwilligers. Blauw Wit ‘34 op zijn best en we hopen deze avond een mooi vervolg te kunnen geven op 21 november a.s. met het Benefietconcert met optredens van Syb van der Ploeg, Denise Rivera, Chris Egbers en coverband Virua. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!